Harvardi merr donacionin më të madh në histori!

harDonacioni është i pakufizuar dhe ndër të tjera do të përdoret që të rritet ndihma financiare për studentët, për klasa të reja dhe hulumtime.

Dekani i Shkollës së Shëndetit Publik të Harvardit, Julio Frenk, njoftoi se një pjesë të donacionit do ta shfrytëzoj për hulumtim dhe trajnim në këto katër fusha: Pandemisë së Malaries e Ebolas, deri te trashja dhe kanceri; rreziqet shëndetësore në mjedis, duke përfshirë të ndotjes, armëve dhe duhanit; varfërisë dhe krizave humanitare, përfshirë luftërave dhe fatkeqësive natyrore; si dhe sistemeve të dështuara shëndetësore.

Submit a comment