Gjosha takim me Drejtorin për Zgjerimin në KE, diskutohet mbarëvajtja e reformave

klajda gjoshajMinistrja e Inegrimit Evropian, Klajda Gjosha, po zhvillon një takim pune me Drejtorin për Zgjerimin në Komisionin Evropian, Jean Eric Paquet. Sipas burimeve nga Ministria e Inegrimit Evropian, në takimi po diskutohet mbarëvajtja e reformave dhe hapat që duhet të ndjekë Shqipëria për të avancuar në këtë proces, duke e konsideruar statusin arritje dhe përgjegjësi të madhe për Shqipërinë.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment