Fotot më të veçanta për vitin 2014 pjesa e (1)

Përleshje në Kiev, 20 shkurt 2014.

Futboll në plazhin Ipanema, Rio Di Zhanero, Brazil, 9 janar 2014.
Futboll në plazhin Ipanema, Rio Di Zhanero, Brazil, 9 janar 2014.
Demostrues duke hedhur bomba Molotov në qendër të Kievit, Ukrainë, 22 janar 2014.
Demostrues duke hedhur bomba Molotov në qendër të Kievit, Ukrainë, 22 janar 2014.
Forcat special të policies gjatë protestave në Kiev, Ukrainë, 22 janar 2014.
Forcat special të policies gjatë protestave në Kiev, Ukrainë, 22 janar 2014.
Retë e hirit mbulojnë fshatrat gjatë shpërthimit të vullkanit Sinabung në ishullin Sumatra, Indonezi: 1 shkurt 2014.
Retë e hirit mbulojnë fshatrat gjatë shpërthimit të vullkanit Sinabung në ishullin Sumatra, Indonezi: 1 shkurt 2014.
Forcat special të policisë në qendër të Kievit, 23 janar 2014.
Forcat special të policisë në qendër të Kievit, 23 janar 2014.
Kërcimi i zogjve shtegtarë në Izrael, 12 shkurt 2014.
Kërcimi i zogjve shtegtarë në Izrael, 12 shkurt 2014.
Një activist ngre flamurin e Ukrainës në një ndërtesë të djegur gjatë përleshjes me policinë në Kiev, 20 shkurt 2014.
Një activist ngre flamurin e Ukrainës në një ndërtesë të djegur gjatë përleshjes me policinë në Kiev, 20 shkurt 2014.
Përleshje në Kiev, 20 shkurt 2014.
Përleshje në Kiev, 20 shkurt 2014.
Një leopard ngjall panic në një qytet të vogël indian, duke hyrë në një spital, në një kinema dhe në njështëpi, 23 shkurt 2014
Një leopard ngjall panic në një qytet të vogël indian, duke hyrë në një spital, në një kinema dhe në njështëpi, 23 shkurt 2014

 

Përktheu: J.Z

Submit a comment