FOTO: Ja si është rrënuar Silverdome

7Silverdome në Michigan ka qenë një ndër stadiumet më të mëdhenj dhe plot me histori në SHBA, por tashmë është shndërruar në një vend të braktisur. Dikur ai ka pritur finalen e Super Bowl, një Papë, Wrestlemania, finalet e NBA, Elvis Presleyn, Led Zeppelin e shumë të tjerë, por tashmë vetëm disa stola të prishur i kanë mbetur këtij stadiumi legjendar.

Braktisja nisi në vitin 2002 kur Detroit Lions lëvizën në stadiumin e tyre të ri Fort Field. Para pak ditësh edhe një pjesë e çatisë u këput dhe ra në fushë. Fotot e realizuara nga Johny Joo tregojnë zbrazëtinë e një stadiumi që dikur mikpriste më shumë se 100 mijë persona.

 

7

1

3

4

5

2

6

 

Submit a comment