Fillojnë linjat ajrore të drejtpërdrejta mes Izraelit dhe Arabisë Saudite

laNjë gazetë izraelite ka njoftuar për krijimin e linjave të drejtpërdrejta ajrore mes Arabisë Saudite dhe Tel Avivit.

Janë duke u krijuar kushtet për lëshimin në funksion të linjave ajrore të drejtpërdrejta mes Arabisë Saudite dhe Izraelit. Natyrisht se kjo gazetë izraelite pretendoi se ky veprim po bëhet për lehtësimin e transportit të hanxhinjve palestinez nga kufijtë e vitit 1948 në Arabinë Saudite të cilët kanë shtetësi izraelite. Kjo gazetë gjithashtu njoftoi se fluturimi i parë në këtë destinacion nga Tel Avivi pritet të bëhet më 23 shtator.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment