Elbasan, lëkundje të lehta sizmike ndjehen në rrethinat e qytetit

termet 3Lëkundje të lehta sizmike janë ndjerë në afërsi të qytetit, të cilat u ndien dhe në zonat përreth.

Sipas informacionit zyrtar nga Instituti Sizmologjik, tërmeti me një intensitet prej 3 ballësh dhe epiqendra e tij është regjistruar në Shushicë. Vazhdojnë të ndihen ende lëkundje të lehta gjata paradites së të shtunës. 

Sipas Institutit Sizmologjik dhe burimeve të ndryshme, nuk ka pasur njoftime për dëme materiale apo të lënduar në njerëz. 

Submit a comment