Elbasan, çështja e shpronësimeve, sportele të posaçme për qytetarët

shpronsimetAnkesat rreth shpronësimeve, të gjithë qytetarët, mund t’i drejtojnë tek sportelet e zyrës së pasurive të paluajtëshme. Deri tani ka qenë një amulli, ku qytetarët detyroheshin të sorollateshin nëpër dyert e institucioneve, duke qenë se në Elbasan po kryen edhe investime publike, dhe çështja e shpronësimeve është më e madhe.

Për drejtorin e Zyrës së Pasurive të Paluajtëshme, Altin Ago, veç sportelit të dhënies së shërbimeve, është shtuar edhe ai i dhënies së informacionit, ku hallexhinjtë të mund të orientohen drejt zgjidhjes së problemit.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment