Do pinit një filxhan çaj për 180 paund?

cajiKy filxhan çaji kushton plot 180 paund. Përveç se është i një cilësie të mirë ja disa nga veçantitë e tij.

Është filxhan çaji në Mbretërinë e Bashkuar dhe është në shitje në restorant Royal Kina Club në qendër të Londrës .

Çaj , i njohur si “PAO HONH” apo mantel perandorak i kuq , ka gjethe që pjekura për 80 vjet dhe janë tëziera në 95 gradë C.

Shërbyer tradicionalisht mysafirëve të ndershëm të Orientit , kjo pije është e shtrenjtë, por ia vlen  për veçantinë e saj dhe shijen unike.

Submit a comment