Disa këshilla për shëndetin

sze

Për të qenë të shëndetshën duhet të ndiqen disa hapa, të cilat mund të duken si të bezdishme, por që kanë rëndësi në shëndetin e njeriut.

Ja disa nga këshillat që duhet të dini për shëndetin tuaj:

Mos pini kafe më shumë se dy herë në ditë.
Mos i pini ilaçet mjekësore me ujë të ftohtë.
Mos konsumoni ujë të tepruar pas orës 17:00 të pasdites.
Zvogëlo sasinë e ushqimeve me yndyrë që konsumoni.
Pini më shumë ujë në mëngjes, dhe më pak ujë në mbrëmje.
Qëndroni sa më larg nga karikuesi i celularit.
Mos bini të flini menjëherë pasi të keni marrë ilaçet mjeksore në darke. 

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment