Davutoglu viziton Mqedononinë

davutogluKryemintri turk Davutoglu në data 22-23 dhjetor do të kryejë një vizitë në Maqedoni. Ai do të takohet me presidentin Ivanov dhe me kryeministrin Gruevski. Maqedonia ka që në vitin 2007 që feston (Ditën e Arsimit Turk). Davutoglu do të marrë pjesë në këto festime dhe do të takohet me bashkaatdhetarët turq që ndodhen në Maqedoni. Gjatë takimit me zyrtarët më të lartë maqedonas, parashikohet që do të shkëmbehehn pikëpamjet e të dyja palëve përsa i përket zhvillimeve ekonomike dhe tregëtare të rajonit. (AA)

Përktheu: Gazmend Fekolli

Submit a comment