Cili është smartphon-i më i mirë?! Ja alternativat…

celulariMe daljen e celularveëve të rinj intelegjent nga Apple, tregu i smartphonëve është bërë shumë konkurrues.

Por cili është celulari më i mirë në treg?!

Përgjigjia e kësaj pyetje nuk është shumë e thjeshtë, prandaj në vend që të themi mendimin tonë. Ne vendonsëm vendosi që të analizojmë disa celularë dhe t’ju paraqesim cilësitë kryesore të këtyre modeleve ndërsa vendimin se cili është më i miri do t’ua lënë juve.

1. iPhone 6 Plus – Gjërësia e ekranit 5,5 inç, pesha 172 gram, sistemi operativ iOS8, hapësira në celular 16, 64 dhe 128 GB.
2. iPhone 6 – Gjërësia e ekranit 4,7 inç, pesha 129 gram, sistemi operativ iOS8, hapësira në celular 16, 64 deri në 128 GB.

3. Motorola Moto X – Gjërësia e ekranit 5,2 inç, pesha 152 gram, sistemi operativ Android 4.4.4, hapësira në celular 16 dhe 32 GB ndërsa me karta mikro SD mund të shkojë deri në 128 GB.

4. Sony Xperia Z3 – Gjërësia e ekranit 5,2 inç, pesha 152 gram, sistemi operativ Google Android 4.4 (Kitkat), hapësira në celular 16 GB ndërsa me karta mikro SD mund të shkojë deri në 128 GB.

5. Amazon Fire – Gjërësia e ekranit 4,7 inç, pesha 160 gram, sistemi operativ Fire OS 3,5, hapësira në celular 16 dhe 32 GB. Nuk ka kartë mikro SD.

6. Nokia Lumia 930 – Gjërësia e ekranit 5 inç, pesha 167 gram, sistemi operativ Windows Phone 8,1, hapësira në celular 16 dhe 32 GB.

7. HTC One M8 – Gjërësia e ekranit 5,5 inç, pesha 160 gram, sistemi operativ Android 4.4.2 “KitKat” dhe Windows Phone 8.1 Update 1, hapësira në celular 16 dhe 32 GB ndërsa me karta mikro SD mund të shkojë deri në 128 GB.

8. Samsung Galaxy S5 – Gjërësia e ekranit 5,5 inç, pesha 145 gram, sistemi operativ Android 4.4.2 “KitKat”, hapësira në celular 16 dhe 32 GB ndërsa me karta mikro SD mund të shkojë deri në 128 GB.

o iPhone 6 Plus – Gjërësia e ekranit 5,5 inç, pesha 172 gram, sistemi operativ iOS8, hapësira në celular 16, 64 dhe 128 GB.mpjutiPhone 6 Plus – Gjërësia e ekranit 5,5 inç, pesha 172 gram, sistemi operativ iOS8, hapësira në celular 16, 64 dhe 128 GB.er–internet/cili-eshte-smartphon-i-me-i-mire-ja-alternativatfoto-lajm/170921/

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment