Cilësitë e IPAD mini 4

ipad 4Pyetja e shumicës së njerëzve është për iPad e ri 4: Çfarë është ajo që e bën të ndryshëm nga një i vjetër? Ose iPad2. E pra, në këtë rast kjo është goxha e lehtë: ka një Display Retinë që e bën çdo gjë të duket më e re, një procesor i përditësuar A6X me performancë shumë të lartë, të njëjtën kamera 5MP në pjesën e prapme me një sensor 1.3MP HD në front. Dizajni i ri iPad 4 nuk është me të vërtetë diçka e ndryshme nga ndonjë Apple tjetër. Në të vërtetë, ndërsa ne jemi duke menduar për këtë, ajo duket pothuajse identik me iPad 2. Megjithatë ka një ndryshim, veçanërisht kur është fjala për peshën. IPadi ri është gati 60g më i rëndë se Ipad 2. Apple ka arritur nje madhësi prej shumë pixels në 9,7 -inch ekran – 1536 x 2048 për të qenë të më të saktë. Megjithatë, pavarësisht nga fakti se marka Cupertino në lidhje me dendësi 330 PPI e iPhone 4S.IPadi ri , siç kemi thënë, është vetëm pak më i trashë dhe pak i rëndë se iPad 2. Duke pasur parasysh se ju mund të paguani gati 700 £ / $ AU900 për një model të fundit.

Përktheu: Alessandro Abdiaj

Submit a comment