Presidenti Iliri Meta: “Shqipëria si simbol i bashkëjetesës ndërfetare, mund të luajë një rol të rëndësishëm në dialogun ndërmjet dy brigjeve të Mesdheut”


Warning: Illegal string offset 'char-count' in /home/gazetamendimi/public_html/wp-content/themes/ink/stag-customizer/stag-customizer.php on line 481
11 minute read

GLOBSEC Bratislava Forum 2019: Nga e demokracia te radikalizmi


Warning: Illegal string offset 'char-count' in /home/gazetamendimi/public_html/wp-content/themes/ink/stag-customizer/stag-customizer.php on line 481
4 minute read

Kapitull i ri për presidentin Macron


Warning: Illegal string offset 'char-count' in /home/gazetamendimi/public_html/wp-content/themes/ink/stag-customizer/stag-customizer.php on line 481
5 minute read

Politikanët populistë dhe e shkuara


Warning: Illegal string offset 'char-count' in /home/gazetamendimi/public_html/wp-content/themes/ink/stag-customizer/stag-customizer.php on line 481
5 minute read

VENEZUELA: Pse ndodhi kolapsi?


Warning: Illegal string offset 'char-count' in /home/gazetamendimi/public_html/wp-content/themes/ink/stag-customizer/stag-customizer.php on line 481
7 minute read