Berat, vijon shfrytëzimi pa kriter i lumenjve

gerBerat, vijon shfrytëzimi pa kriter i lumenjve, subjektet gërryejnë shtratin duke marrë inerte.

4 firma ndërtimi janë gjobitur me 1 deri në 10 milionë lekë të reja pasi shfrytëzonin inertet lumore të Osumit.

Kontrollet e Drejtorisë së Mjedisit në Berat, janë përqëndruar në segmentin Dalja e Kanioneve Skrapar-Bogovë, ku dhe janë vërejtur makina që gërryenin shtratin e lumit.

Burimet zyrtare të kësaj drejtorie konfirmojnë se firmave të gjobituara u është lënë detyrë të rehabilitojnë brenda datës 15 Shtator.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment