Arsimi Parauniversitar, MAS mbyll 12 shkolla

ars

Arsimi Parauniversitar, MAS mbyll 12 shkolla: Nuk plotësonin standardet.

12 shkolla në Arsimin Pasuniversitar janë mbyllur pasi nuk plotësojnë standardet. Kështu, nëpërmjet një vendimi ministria e Arsimit dhe Sportit ka miratuar mbylljen e shkollave me kohë të pjesshme. Sipas vendimit, MAS ka mbyllur shkollat e mesme si më poshtë: Talenti, Migjeni, 3 Janari, Daka, Iliria, Nëna Mbretëreshë Geraldinë, Vitrina dhe Inkus 

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment