Arabia dëshiron të “mbrohet” me gardh betoni!

peeeGardhi i bërë nga betoni ka pesë shtresa dhe është ndërtuar në mënyrë që të mbrojë më mirë Arabinë Saudite nga hyrjet e paligjshme të njerëzve, armëve dhe mallrave.

Muri është pajisur me kamera infra të kuqe, kulla vrojtimi dhe ka 50 radarë.

Por, Arabia Saudite nuk do të ndalet me kaq, pasi që planifikon të ndërtojë një gardh betoni përgjatë nëntë mijë kilometrave kufi, sa ka ky shtet.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment