Apple vendos rekord të ri, shiti 10 milionë iPhone në fundjavë

appleApple njoftoi dje se ka shitur mbi 10 milionë njësi të iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus gjatë tre ditëve të para të daljes së tyre në treg, duke regjistruar kështu një rekord të ri të shitjeve.

“Shitjet për iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus kanë tejkaluar pritshmëritë tona, dhe ne nuk ka sesi mos të jemi të gëzuar,”-tha gjatë një deklarate për shtyp Tim Cook, shefi ekzekutiv i Apple-it. Ai njoftoi gjithashtu se po përpiqen që të mbulojnë të gjitha kërkesat e klientëve që duan të marrin një iPhone 6 apo iPhone 6 Plus.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment