“Apple” shet më shumë se 10 milionë iPhone 6 brenda disa ditëve

:/appleapple“Apple” shet më shumë se 10 milionë kopje të modelit “iPhone 6”, gjatë fundjavës së parë të hedhjes në treg duke regjistruar një tjetër rekord. “Është një rekord për ‘Apple’ që arrin të shesë një milion telefona më shumë se sa kur hodhi në treg modelet e mëparshme iPhone 5s dhe iPhone 5c. Vitin e kaluar u shitën nëntë milionë modele në tre ditët e para”, thuhet në komunikatë.

Më 9 shtator, “Apple” i prezantoi dy modelet e reja të iPhone 6 në Kaliforni.

/www.albeu.com/foto-lajm/apple-shet-me-shume-se-10-milione-iphone-6-brenda-disa-diteve-foto-/171047/

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment