Apple njeh Kosovën

appleApple ka lansuar sistemin operativ – iOS 8 për iPhone, iPad dhe iPod touch.

Sistemi më i ri sjell shumë risi, mirëpo ajo që është më e rëndësishmja për ne – Kosova është përfshirë për herë të parë në listën e shteteve.

Pas Facebookut, i cili “e njohu” Kosovën para disa muajsh tashmë është edhe ky një lajm jashtëzakonisht i mirë.

Natyrisht që do të presim edhe në të ardhmen e afërt përfshirjen e vendit tonë në listat e kompanive tjera të mëdha, produktet e të cilave i shfrytëzojnë qindra miliona njerëz.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment