Ankara – Mbledhje për sigurinë në Presidencë

presidenca turkeNën drejtimin e Presidentit Rexhep Tajip Erdoan në pallatin presidencial “Çankaya” mbahet një mbledhje me temë sigurinë.

Në këtë mbledhje të rëndësishme marrin pjesë Kryeministri Ahmet Davutollu, Shefi i Shtabit të Forcave të Armatosura turke gjeneralarmate Nexhdet Ozel, Ministri i Punëve të Jashtme Mevlyt Çavushollu, Ministri i Mbrojtjes Kombëtare Ismet Jëllmaz dhe Ministri i Punëve të Brendshme Efgan Ala.

Mbledhja ka në fokus zhvillimet e fundit në rajon si dhe temat që interesojnë sigurinë e brendshme.

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment