Ankara – Diplomatët e liruar rikthehen në gjirin e familjeve

diplomatetPas operacionit të suksesshëm të MIT-it personeli i Konsullatës së Përgjithshme të Turqisë në Mosul të Irakut bashkë me Kryeministrin Ahmet Davutollu mbërritën në Ankara dhe u ribashkuan me familjet e tyre.

Pas operacionit të suksesshëm të MIT-it personeli i Konsullatës së Përgjithshme të Turqisë në Mosul të Irakut bashkë me Kryeministrin Ahmet Davutollu mbërritën në Ankara dhe u ribashkuan me familjet e ty

Na Ndiqni ne FB Banner

Submit a comment