Album nga natyra: Foto për të kujtuar 2014-tën

Përqafimi i gorrillës së vogël  me nënën e saj, tre këlyshët e pandas gjigande të lindura në Guangzhou, Kinë, janë kaq shumë  foto të vitit 2014 për ti shtuar në albumin e kujtimeve. Por këtu janë disa nga fotografitë më të mira të vitit, për të mos përmendur krijesat e mrekullueshme që banojnë në planetin Tokë. Dhe për të bërë gjithçka që mundemi për t’i mbrojtur ata.

 

19

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

16

15

17

18

Submit a comment