Alarm në Peru, shkrijnë akujt

Është vlerësuar se në tridhjetë vitet e fundit akullnajat e Perusë kanë humbur më shumë se një të pestën e masës së tyre: sipas studimeve të fundit të studiuesve, akullnaja Pastoruri në Huaraz, është tërhequr 576 metra në periudhën mes viteve 1980 dhe 2014. 

 

1

 

 

2

 

 

 

3

 

 

4

 

5

6

7

8

9

 

 

10

Submit a comment