7 arsye pse zgjedhim smartfonët para makinave

telNëse do t’ju duhej të zgjidhnit mes makinës dhe smartfonit, pa cilën nuk do të bënit dot?

RepairPal, e cila mbledh informacione mbi shërbimet e vetëriparimit, ka pyetur mbi 2500 njerëz në një sondazh dhe ka zbuluar se 86% e të anketuarve do të zgjidhnin makinat para smartfonëve.

Të shkuarit nëpër servise makinash i tensionon njerëzit. 25% e tyre do të preferonin më mirë të rrinin një javë pa smartfon sesa të shkonin për të rregulluar makinën. Ndërkohë, 18% preferonin më mirë të blinin një makinë të re sesa të rregullonin të vjetrën.

Edhe pse duket se telefonët nuk i tensionojnë aq shumë njerëzit, në një botë të lidhur në mënyrë të vazhdueshme si kjo e sotmja, a është mënyra më praktike heqja dorë nga smartfoni?

Më poshtë do t’ju paraqesim shtatë arsye pse do të zgjidhnim smartfonët para makinave.

1. Ata na ndihmojnë të qëndrojmë të lidhur me pjesën tjetër të botës në çdo çast.

2. Na drejtojnë. Smartfonët e sotëm kanë GPS dhe internet, ku përmes hartave mund të gjejmë çdo rrugë.

3. Kanë çmim më të ulët.

4. Janë lehtësisht më të riparueshëm.

5. Interneti. Çdo gjë është e mundur kur ke me vete internet.

6. Ka më pak shanse për t’u përshirë në aksidente.

7. Është shumë më tepër se thjesht një telefon.

 

Submit a comment